Saturday, 6 August 2011

NEW MINI REX BUNNY


Mari kita ber POP POP POP KUIZ!!! sebentar. Tahukah anda bahawa arnab yang masih kecil tidak boleh tinggal bersendirian dan ini akan mendatangkan stress seterusnya kematian kepada arnab anda? Tettttttttt... Jawapannya adalah YA. 

Jadi bersandarkan kepada fakta ini, aku segera mencari pasangan kepada Luna agar dia tidak mengikut jejak Galileo. Aku terpaksa membeli pada individu yang sama kerana individu tersebut menjanjikan potongan harga (menggantikan Galileo yang dah mati katanya, padahal still mahal...) dan umur arnab yang sudah melebihi 2 bulan. Jadi, inilah hasilnya...

Galileo Givenchy Duke Jr. 
(sengaja aku letak nama yang sama kerana sebiji macam Galileo, fully black)


dapatlah jadi peneman kepada Luna...tengok tu, baru berkenalan sudah bermesra (nasib baik tak gaduh =) )

*actually setelah diteliti, saiz Galileo Jr. ni lebih kurang je dengan Luna yang berusia 1 bulan setengah. Buat peminat arnab di luar sana, adakah kita boleh menilai usia arnab yang sama spesis melalui saiz badannya? Hurm musykil, musykil...



2 komen:

  1. comel nya..galileo galili..

    ReplyDelete
  2. haha,pronounce it correctly : Galileo Givenchy la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...